Menu

Uw hovenier

Bent u toe aan een eigentijdse, trendy inrichting van uw tuin. Wilt u optimaal genieten van uw tuin, waarbij u zelf de flexibiliteit kunt bepalen in uw tuin. Dan zit u goed bij hoveniersbedrijf Outsideliving.

Als zelfstandig hovenier zorg ik dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen. Dat ik alleen werk, is hierbij een voordeel: als klant overlegt u direct met mij, zonder tussenkomst van anderen. Dit maakt ook een scherpe prijsstelling mogelijk. U betaalt dus nooit teveel.

In een vrijblijvend gesprek inventariseer ik uw wensen en adviseer ik u over wat er mogelijk is. Op uw verzoek stel ik een offerte en planning op. Indien u mij de opdracht verleent, kunt u er zeker van zijn dat deze netjes en met zorg wordt uitgevoerd. En vanzelfsprekend vindt zonodig nog tussentijds overleg plaats.

Kortom, u krijgt de service die u van uw persoonlijke tuinman mag verwachten. Hoveniersbedrijf Outsideliving is gevestigd in Zoetermeer. Mijn werkgebied ligt hoofdzakelijk in de Randstad, met name Zuid-Holland. Mijn klantenkring omvat zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken, dan kunt u op contact klikken.